• 12.3 strijdt om een plek in de ranglijst

  Een wedstrijd tussen The Jugglers x12.3 en Valley Bucketeers 12.2. We keken er naar uit, maar zagen er ook een beetje tegen op. De vorige keer hebben we met 1 punt verloren dus dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden was meteen al duidelijk. Voor de wedstrijd blijkt 1 van de spelers best ziek te zijn maar toch heel graag wilde spelen. Ook is één van de langste spelers half grieperig, desondanks toppers op het veld.

  Wetende dat de tegenstander veel traint op technieken in de lay-up en afstandsschoten was de rode draad voor ons vandaag ‘defense’!
  In het begin liep het wat stroperig maar al snel leek iedereen weer zijn plekje te hebben gevonden. De boodschap om strak op de verdediging te gaan zitten werd heel serieus genomen en dat vertaalde zich terug in de score. Heel even stonden we achter en daarna liepen we uit! Een kleine voorsprong die we vast kunnen houden. Na de eerste helft hebben we de tactiek aangepast. Nu even strak op de verdediging en meer druk naar voren.

  Iedereen werkte keihard en leek zich goed bewust van zijn eigen kwaliteiten. Mooi dat ze dit zo goed hebben laten zien vandaag. Met spelers van 9, 10 en 11 jaar is het des te knapper om dit type spel al te laten zien.
  Dat je zo speelt wanneer je ziek bent, is heel erg knap!
  Bikkels!
  Een mooie wedstrijd die verdiend is afgesloten met winst, maar oh wat was hij spannend.
  Coach Ellen is super trots op haar team heel goed gedaan kanjers!

  Na de wedstrijd hebben de spelers nog energie over, ze gooien rustig een balletje.