• FysioMedics

 • Een seizoen met zo min mogelijk blessures en met de beste prestaties!
  Jugglers vindt het belangrijk dat alle spelers zo fit en goed mogelijk het seizoen kunnen spelen. Blessures kunnen zowel acuut als langzamerhand ontstaan. Het is belangrijk om niet te lang door te lopen met blessures, deze kunnen dan erger worden waardoor de hersteltijd veel langer zal zijn. Om blessures te voorkomen en te behandelen zal FysioMedics actief aanwezig zijn bij Jugglers door middel van verschillende activiteiten. Zo zullen jeugdspelers gemonitord worden gedurende het seizoen, zal er begeleiding zijn in coördinatie- en stabiliteitstraining.

  Monitoring jeugdspelers
  Jeugdspelers worden gedurende het seizoen gemonitord zodat blessures voorkomen kunnen worden en prestaties zullen verbeteren.

  Groeiontwikkelingen
  Naast de groeifase waarin spelers zich bevinden zal gekeken worden wanneer de groeispurt zal plaatsvinden. Tijdens de groeispurt hebben jonge sporters verhoogde kans op blessures. Ook hun prestaties kunnen er door beïnvloed worden.

  Beweegpatronen, asymmetrieën en zwakke schakels
  Naast de groeiontwikkelingen zullen verkeerde bewegingspatronen, asymmetrieën en zwakke schakels in het bewegen onderzocht worden. Dit zal gedaan worden door het uitvoeren van de Functional Movement Sreen.

  Veldtesten
  Tijdens de fysieke metingen zullen ook veldtesten worden uitgevoerd. Dit zal onder andere een loopanalyse zijn waarin gekeken wordt naar verbeterpunten wat betreft het looppatroon. Daarnaast zal gekeken worden naar de sprongkracht en de behendigheid van de spelers.

  Aanmelden tests
  Testen kunnen uitgevoerd worden na aanmelding bij FysioMedics.

  Mochten er onduidelijkheden zijn of heb je een andere vraag, neem gerust contact op! Dit kan met Marijke Drost, te bereiken op: 06-34006115 of via marijke@fysiomedics.nl.

  Bezoek FysioMedics

  Deurningerstraat 25
  7514BC Enschede
  Tel: 053-478 99 90
  Mail: info@fysiomedics.nl
  Web: www.fysiomedics.nl