• Handleiding bardiensten

 • Vanaf seizoen 2022-2023 is er bij Jugglers de verplichting voor leden en ouders van jeugdleden om af en toe een kantinedienst te doen. Reden is o.a. dat door de groei van het aantal jeugdteams de bezetting op vrijwillige basis niet meer in te vullen is. Er zijn al veel verenigingen die ons voorgingen.

  De kantinediensten zullen t/m jeugd U16 ingevuld worden door de ouders. Omdat wij niet alle ouders lid willen maken zodat wij ze onder eigen naam kunnen benaderen en omdat bij jeugd onder 16 alle mailadressen van de ouders bekend zijn, hebben we ervoor gekozen om de ouders onder de naam van kun kind in te delen. 

   

  Ouders die op zaterdag tijdens de wedstrijden diensten willen draaien, worden door ons voor of na de wedstrijd van het kind ingedeeld, maar als je jezelf inplant, kun je elke dienst nemen die jou uitkomt. Voor leden geldt dat ze altijd ingedeeld worden voor of na hun eigen wedstrijd. 

  De diensten zijn ca. 2 uur, zolang als een wedstrijd duurt, behalve de eerste en de laatste dienst. 

  Voor ouders die niet op zaterdag beschikbaar zijn, is er de mogelijkheid om op vrijdagen of zondagen (als de hal ingehuurd is door andere sporten) mee te draaien.

   

  Als je in de sportlink app bij ‘persoonlijk’ rechts bovenin het kopje ‘vrijwilliger’ opent, kun je nu drie taken zien. Zet de taak/taken van je keuze op groen. Ga je daarna terug naar ‘persoonlijk’ dan is er links bovenin ‘programma’ te zien, daar kun je de diensten zien van de taak die je hebt gekozen. 

  Vervolgens maak je een keuze.  Als het rondje achter de dienst helemaal groen is, is deze dienst al volgepland. 

  De hoeveelheid diensten die je zult draaien zal op ca. 3 per jaar uitkomen, gezien het feit dat alle ouders\spelers uit het team mee gaan draaien. Mocht je een keer ingepland hebben en toch niet kunnen dan kun je ook via de app je dienst op ‘ruilen’ zetten (rode pijltjes achter je naam) en een andere ouder/medespeler zoeken. Deze kan dan de dienst overnemen. Tot die tijd ben je zelf verantwoordelijk voor je dienst. 

  Als zich twee weken vóór de bardienst niet genoeg vrijwilligers hebben gemeld, zal de planner de overige diensten inplannen, je krijgt daarvan via de mail bericht op het bij ons bekende mailadres. We zullen ervoor zorgen dat er de eerste tijd iemand aanwezig is om te helpen inwerken en bij het openen en afsluiten. 

  We wensen jullie veel succes en alvast bedankt voor je hulp!

  Team kantinedienst Magic Corner