• Jeugdkamp 2020

  De activiteitencommissie is inmiddels gestart met het organiseren van het Jeugdkamp 2020.

  De locatie hebben we kunnen bepalen, maar die houden we nog even geheim
  Op 15,16 en 17 mei gaat het allemaal gebeuren. Hebben jullie er ook al zin in?!  
  De spelers krijgen het aanmeldformulier uitgereikt tijdens de training.  Als je het formulier niet hebt ontvangen dan kan je deze hieronder downloaden.

  Inleveren kan bij de trainer en of een lid van de activiteitencommissie. Invullen en inscannen mag ook en vervolgens mailen naar activiteiten@jugglers.nl.

  Ook hier geldt weer, wie zou het leuk vinden om te helpen bij de organisatie dan wel tijdens het kamp zelf? Geef je op via info@jugglers.nl of c.heskamp@kpnmail.nl

 • Aanmelden jeugdkamp

  AANMELDING JEUGDKAMP THE JUGGLERS 2020

   

  Beste Ouders, Verzorgers 

  Betreft: Jeugdkamp voor de groepen U14, U12, U10 en de inloopgroepen.

  Omdat bij de inloopgroepen veel jonge kinderen zijn hadden we in eerste instantie een leeftijdsgrens willen instellen, maar om niemand uit te sluiten hebben we dat niet gedaan. Het is dus aan de ouders/verzorgers om te beoordelen of hun kind met een dergelijk weekend mee kan.

  In 2019 is er door de vereniging een succesvol jeugdkamp georganiseerd. Ook voor het komende jaar is de commissie al bezig met de organisatie.

  De kampeerboerderij is inmiddels besproken en de data zijn ook al bekend.

  De kosten van het kamp bedragen 25 Euro per persoon. Dit is aanzienlijk hoger dan het voorgaande jaar. Het voorgaande jaar zijn de kosten dan ook volledig ten laste van de stichting basketbal Belangen gegaan. De bijdrage voor het komende jaar zal slechts deels door de stichting worden voldaan.  Gelukkig heeft de vereniging The Jugglers besloten een aanzienlijke bijdrage te zullen doen. Via het invullen van onderstaande gegevens kunt u uw kind opgeven voor het jeugdkamp. Omdat de aanbetaling voor het kamp ook al is gedaan verzoeken wij ook het bedrag van 25 euro over te maken naar St basketbal Belangen The Magics rekeningnummer NL51RABO0396737382.

  Het kamp zal plaatsvinden op 15-16 en 17 mei 2020. Vanwege het succes van het afgelopen jaar gaarne onderstaand formulier zo spoedig mogelijk inleveren bij je trainer of bij een van de leden van de activiteiten commissie. Invullen ondertekenen inscannen en mailen naar c.heskamp@kpnmail.nlmag ook. De inschrijving is definitief als ook het inschrijfgeld is ontvangen. Er zijn slechts ca 40 plaatsen beschikbaar, dus lever het snel in.