• Jeugdopleiding Jugglers

  Sinds 2015 jaar zijn we actief aan de slag met de jeugdopleiding. We realiseren ons dat een brede basis van jeugdleden essentieel is voor ons voortbestaan.  Als Jugglers staan we voor een brede, goede jeugdopleiding, van waaruit voldoende talent over blijft voor de top. En dat alles gebaseerd op perfecte Fundamentals, hoge Intensiteit, Teamwork en Slim spel (FITS).

  Dat dit een goede beslissing is geweest blijkt overduidelijk. We hebben een brede instroom van nieuwe jonge spelers, na de u-10 nu al voor het eerst een drietal u-12 teams en twee u-14 teams. Een mooie brede onderbouw die worden opgeleid vanuit het FITS-model door gemotiveerde trainers. Opleiden, opleiden, opleiden zijn onze toverwoorden. Dat uit zich heel concreet in twee itrainingen in de week en de mogelijkheid om tijdens de Early Birds (elke zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur) op individuele basis te werken aan je eigen fundamentals (basisvaardigheden).

  We hebben 7 jaar uitgetrokken voor dit plan en we constateren dat we mooi op koers liggen. De eerste resultaten zijn zelfs al in de u-16 jongens en bij de meiden u-18 te zien. We realiseren ons terdege dat we nog maar net begonnen zijn, het is de uitdaging om deze inzet en intensiteit vol te houden. Als vereniging blijft dit onze prioriteit.

  Jugglers in 2021
  Gaan voor het beste resultaat, het plezier staat daarbij voorop, een trotse familie. Zowel voor talenten en topsporters als voor spelers op lager niveau.
  De ontwikkeling van spelers staat centraal, niet het winnen of verliezen van wedstrijden, competities of medailles.

  Voor spelers:
  Goede gewoonten en goed voorbereid
  Succes en zelfvertrouwen
  Prepared for life!

  Ons doel:
  Over twee jaar moeten de spelers/speelsters die nu in onder 14 gaan spelen in de landelijke competitie onder 16 uit gaan komen.

  Door:
  o 'Positive coaching'
  o Voldoende trainingsruimte
  o Betrokkenheid en verbondenheid van iedereen: spelers, ouders, bestuur, commissies etc. Een organisatie die meegroeit met onze ambities
  o Goede communicatie tussen alle partijen