• Jugglers wint overtuigend van Uitsmijters

  Zaterdagmiddag 16 november 14:30 Deppenbroekhal

  Het team van coaches Nour Almwahed en Jeroen Wevers begint de wedstrijd sportief met een line up.
  Vanaf het eerste moment wordt er door Jugglers goed verdedigd. Samenspelen gaat goed, het team weet waar de bal is en benutten bijna alle mogelijkheden om te scoren. Lay ups vanaf rechts en links worden geraakt. De handelingssnelheid ligt hoog en bij rust staat het 37-12.

  In de tweede helft hebben ze super verdedigd. Ze hebben prima doorgespeeld en waren niet moe na de wedstrijd. Coaches Jeroen en Nour waren verbaasd dat ze nog door wouden spelen, er zat nog veel energie in ze.

  Op de vraag over waarom de aanvoerder aanvoerder is reageert coach Nour: Ik wil in dit team eigenlijk geen aanvoerder benoemen, want ze zijn allemaal even goed en iedereen in het team neemt de leiding en zorgt ervoor dat ze elkaar beter maken. 
  De communicatie op het veld met mij is goed, de spelers kunnen mij altijd aanspreken en ik coach ze op wat zij beter kunnen.
  De topschutter van deze wedstrijd Kayra (22pt.) heeft een goed en sterk lichaam, de balans bij hem is goed en hij vecht voor de bal. Dat maakt een ontzettend goede indruk.

  De wedstrijd eindigt in 76-21. 12.1 Jullie hebben het super goed gedaan!