• Coaches en trainers gezocht

 • Enschedese Basketbalvereniging The Jugglers is op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers voor

  • Jongens U16
  • Jongens U18

  Jugglers heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in haar jeugd en heeft het FITS-model daar voor gebruikt: perfecte Fundamentals, hoge Intensiteit, Teamwork en Slim spel.
  De resultaten zijn bij deze teams al te zien!

  Een mooie brede onderbouw die worden opgeleid vanuit het FITS-model door gemotiveerde trainers. Opleiden, opleiden, opleiden zijn onze toverwoorden. Dat uit zich heel concreet in twee itrainingen in de week en de mogelijkheid om tijdens de Early Birds (elke zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur) op individuele basis te werken aan je eigen fundamentals.

  Als trainer/coach train je twee keer per week en heb je éen wedstrijd in het weekend.

  Ben jij een trainer met BT-2 of heb je de ambitie om BT-2 te halen? Heb je al wat ervaring met het trainen? En heb je zin om bij EBV The Jugglers aan de slag te gaan? Neem dan contact op via tc@jugglers.nl!

  Jugglers in 2021
  Gaan voor het beste resultaat, het plezier staat daarbij voorop, een trotse familie. Zowel voor talenten en topsporters als voor spelers op lager niveau.
  De ontwikkeling van spelers staat centraal, niet het winnen of verliezen van wedstrijden, competities of medailles.

  Voor spelers:
  Goede gewoonten en goed voorbereid
  Succes en zelfvertrouwen
  Prepared for life!

  Door:
  o 'Positive coaching'
  o Voldoende trainingsruimte
  o Betrokkenheid en verbondenheid van iedereen: spelers, ouders, bestuur, commissies etc. Een organisatie die meegroeit met onze ambities
  o Goede communicatie tussen alle partijen