• Jugglers is op zoek naar jou!

 • Een groot aantal vrijwilligers ondersteunt onze club al door één of meerdere taken te vervullen. Zo kunnen we alle activiteiten en werkzaamheden uitvoeren. Een vereniging als Jugglers kan dan ook niet bestaan zonder vrijwilligers. 
  We maken met elkaar deze mooie club. We maken het mogelijk dat een groot aantal basketballers, met name kinderen, in staat stelt om deze prachtige sport te spelen.

  Samen zijn wij Jugglers!

  In deze oproep willen we een ieder vragen om een bijdrage te leveren. Hieronder vind je een aantal openstaande vacatures c.q. vrijwiliigerstaken. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met ons via info@jugglers.nl of gebruik het contactformulier. Heb je zelf iets in gedachten, maar staat het er niet tussen? Dan vragen we je ook om contact op te nemen.

  En we willen iedereen uitnodigen om structureel bij te dragen aan onze vereniging, door zitting te nemen in een van onze commissies. Bekijk hier de commissies.

  Als je vrijwilliger wordt bij Jugglers vragen we je om het vrijwilligersverdrag te tekenen en je te houden aan de gedragscode. Ga hier naar Veilig Sportklimaat en Verkalring omtrent het gedrag

  Elk seizoen wordt afgesloten met een speciale vrijwilligersdag om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten!

  Wij zoeken:

  Contactpersoon Sportaal 
  Als je contactpersoon huur je de zalen in of uit voor de trainingen tijdens het seizoen.
  Samen met de Technische Commissie zorg je er voor dat de zaal is ingehuurd wanneer wij die nodig hebben.

  Lijkt jou dit interessant om te doen? Stuur een mail naar tc@jugglers.nl

  Barmedewerkers
  Onze kantine de 'Magic Corner' is open op momenten waarop er basketbal is, maar - en dat is misschien minder bekend - ook op momenten waarop er andere sporten in de hal zijn! En ook dan worden er bardiensten gedraaid. Voor deze diensten zoeken we leden en ouders van leden die af en toe een bardienst willen draaien. Meestal is dat op de zaterdag of de zondag.

  Meedraaien? Stuur een korte motivatie naar info@jugglers.nl.

  Lid communicatiecommissie
  Onderhouden van de online kanalen zoals:

  • het editen van de website;
  • het ontwikkelen en plannen van sociale media berichten;
  • schrijven van artikelen voor in de nieuwabrief;
  • zorgdragen voor plaatsing van nieuwsberichten in de media.

  Geïnteresseerd? Stuur een korte motivatie via een van onze social media kanalen of een mail naar communicatie@jugglers.nl.