• Magic Corner

  • Sinds 2005 pachten wij, St. The Magics, de kantine van de Deppenbroekhal: ‘The Magic Corner’. De Magic Corner is de kantine van de sporthal Deppenbroek aan de Rijnstraat 11 te Enschede. De kantine en sporthal is tevens de thuisbasis van basketbalvereniging The Jugglers. Het kantinepersoneel werkt op vrijwillige basis, waardoor de prijzen betaalbaar gehouden kunnen worden. Vind je het leuk om te helpen? Meld je dan aan voor een kantinedienst of wellicht een functie achter de schermen, zoals de planning maken of de inkoop regelen: info@jugglers.nl

    Naast basketbal wordt de sporthal ook gebuikt voor ander zaalsporten als voetbal, handbal en volleybal. Het grootste volleybaltoernooi van Oost-Nederland, het Vasata-toernooi, vindt hier wekelijks plaats, met de belangrijke ‘derde helft’ in de Magic Corner!

    Naast de functie als sportkantine is de Magic Corner ook beschikbaar voor feestavonden, bijeenkomsten of vergaderingen. Je kunt hierbij denken aan recepties, sarah of abraham feestjes, nieuwjaarsfeestjes of gewoon een feestje, omdat het zo gezellig is. Voor feestavonden hanteren wij vastgestelde kortingen op de drankprijzen. En wat is een feestje zonder lekkere hapjes? Een buffet, een barbeque op ons terras, wij regelen het voor u!

    Nieuwsgierig geworden? Bel voor meer informatie naar Jos Hofhuis 06 - 10122566 of bekijk hier onze flyer.