• Alleen samen krijgen we corona onder controle

  Sporthal Deppenbroek
  Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen in de binnenruimtes van de sportaccommodaties.
  Het is echter wel verplicht door Sportaal om een mondmasker te dragen bij het betreden en verlaten van de Deppenbroekhal. Vanuit Sportaal hangt er dan ook een poster met ‘mondkapje verplicht’ op de deur.

  Voor ouders van jeugdleden die rijden naar een uitwedstrijd geldt dat ze als teambegeleiding beschouwd worden en niet als toeschouwers. Hier stond t/m 17 jaar, maar dit is nu gewijzigd naar ‘jeugd’. Bij de Nederlandse Basketball Bond betekent dit t/m de U22-leeftijdsgroep. We willen de u nogmaals benadrukken om het aantal rijdende ouders tot het minimaal noodzakelijke aantal te beperken! Dit houdt in dat een vereniging met maximaal 4 rijdende ouders zou moeten kunnen volstaan om af te reizen! Wanneer u met personen uit andere huishoudens rijdt draagt u een mondmasker.


  Prismare
  Het dragen van een mondkapje in de publieke binnenruimtes hebben wij inmiddels toegevoegd aan de RIVM-maatregelen die wij reeds hanteren.

  Bij de ingangen komt een signing te hangen, waarin bezoekers worden gewezen op het advies om een mondkapje te dragen. Mocht iemand zijn/haar mondkapje vergeten zijn, dan kan hij/zij een exemplaar ophalen bij de receptie.

  Uitwedstrijden
  In veel andere binnenaccomodaties is het verplicht om een mondkapje te dragen. Neem deze dus altijd mee!