• Sporten is alleen nog beperkt mogelijk

  De Rijksoverheid heeft dinsdagavond bekend gemaakt dat ter bestrijding van het snel groeiende aantal coronabesmettingen ingrijpende maatregelen moeten worden genomen. Die gaan woensdagavond 14 oktober om 22.00 uur in. Voor de sport betekent dat concreet dat er de komende weken niet in competitieverband mag worden gespeeld. Alleen jeugd tot 18 jaar mag onderling blijven trainen en spelen.

  Trainingen
  Trainingen t/m leeftijdscategorie U18 gaan onverhinderd door. Senioren en recreanten trainingen worden tot nader bericht stilgelegd. 

  Competitie
  De competitie is stilgelegd t/m het weekend van 7 en 8 november. In het basketbalseizoen 2020-2021 zal de nieuw opgerichte 3x3NL League geen doorgang vinden. Reden is dat de 5-5 competities prioriteit hebben en ieder uitwijkweekend moet kunnen worden benut om wedstrijden in competitieverband in te halen. 
   

  Kleedkamer
  De kleedkamers zijn gesloten. Kom in sportkleren naar de zaal en trek jouw basketbalschoenen in de voorhal aan.

  Publiek
  Het is verboden voor publiek om de zaal te betreden.

  Mondkapje verplicht vanaf 13 jaar
  Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen in de binnenruimtes van de sportaccommodaties.
  Het is echter wel verplicht door Sportaal om een mondmasker te dragen bij het betreden en verlaten van de Deppenbroekhal. Vanuit Sportaal hangt er dan ook een poster met ‘mondkapje verplicht’ op de deur.

  Wanneer moet ik mijn mondkapje opzetten?
  Zet het mondkapje op voordat je de sporthal binnengaat. Pas wanneer je weer buiten de accommodatie bent zet je het mondkapje af.
  Moeten spelers tijdens het sporten een mondkapje op?
  Nee, tijdens het sporten hoeven zij geen mondkapje op. In de hal en andere ruimtes wel. 

  Gezondheidscheck
  Bij aanvang van elke training wordt er een gezondheidscheck gehouden. 

  Meldingsplicht besmetting
  Als lid, coach, trainer, speler of bezoeker die in een tijdsbestek van 10 dagen aanwezig is geweest bij een activiteit van Jugglers en positief is getest op COVID-19 is verplicht om dit te melden bij het bestuur van Jugglers.

  Jugglers protocol
  Het meest recente protocol vindt u op https://www.jugglers.nl/coronavirus.