• Jugglers zoekt bestuursleden

  Tijd over of clubliefde?
  Jugglers is altijd op zoek naar vrijwilligers. 

  Voorzitter
  Sinds acht jaar is Roelof voorzitter van Jugglers. Nu is onze voorzitter bezig aan zijn laatste termijn. Dat betekent dat Roelof na de eerstvolgende JAV niet zal doorgaan als voorzitter van Jugglers.
  Voorzitter zijn van Jugglers betekent coördineren, begeleiden en ondersteunen. Daarnaast helpt Roelof jou het eerste jaar als voorzitter met hoe je vergaderingen vlekkeloos leidt!
  Ervaring met leidinggeven? Help Jugglers aan een nieuwe voorzitter!
  Mail voorzitter@jugglers.nl

  Penningmeester
  Zoals velen van jullie weten doet Arnaud prachtig werk als interim penningmeester. Arnaud is de spreekbuis naar de NBB, regelt de financiën en helpt jou het eerste jaar onder begeleiding om deze taken excellent uit te kunnen voeren.
  Ervaring met boekhouden? Help Jugglers aan een nieuwe penningmeester!
  Mail penningmeester@jugglers.nl

  Algemeen bestuurslid iets voor jou?
  Oppakken allerhande acties; Is aanwezig en aanspreekbaar, toont aandacht, brengt mensen bij elkaar, stimuleert samenwerking.
  Mail voorzitter@jugglers.nl

  Voorzitter Technische Commissie
  Alhoewel Libbe bestuurslid is voor de TC, zijn we op zoek naar een sportmanager die de trainers en coaches, 1e lijn teams en prestatieteams wil coördineren op tactisch en technisch gebied.
  Daarnaast geef je sturing aan de andere leden van de TC, waardoor jij ervoor zorgt dat de kennis van de commissie up to date blijft.
  Mail tc@jugglers.nl