• Toegang sporthal & Magic Corner met Corona Check App

  Vanaf 6 november zijn er nieuwe maatregelen voor de amateursport van kracht. Dat heeft het demissionair kabinet afgelopen dinsdagavond aangekondigd. Voor basketball betekent het dat naast de kantine, ook de sporthal voor personen van 18 jaar en ouder alleen toegankelijk is met een Corona Toegangsbewijs (CTB).
  Wij realiseren ons dat dit veel impact zal hebben op ons als vereniging.

  CTB
  Vrijwilligers die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, barpersoneel, onderhoudsprofessionals en arbitrage.

  Publiek
  Publiek bij uit- en thuiswedstrijden dienen een CTB te laten zien.

  Sporters
  Het is voor speelsters en spelers vanaf 18 jaar verplicht om tijdens de trainingen en wedstrijden in bezit te zijn van een geldig CTB.

  Controle
  Bij de voordeur van de sporthal wordt het CTB gecontroleerd. Hier voor consulteren wij een externe partij.
  Het CTB dient getoond te worden in de CoronaCheckApp of met een papieren versie. Download de CoronaCheckApp via coronacheck.nl.
  Bij elk bezoek aan de sporthal wordt opnieuw naar het CTB gevraagd.
  Dit om te zorgen dat artikel 6.30 van de Tijdelijke regeling maatregelen covid-19 wordt nageleefd.

  Magic Corner
  Per 25 september is 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht. Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals in sportkantines, heb je vanaf 14 jaar een coronatoegangsbewijs nodig.

  Via de CoronaCheckApp kan je een test- genezen - of vaccinatiebewijs uploaden. Het barpersoneel zal deze QR-code controleren met een scanner. Hier bij wordt ook gevraagd om een geldig legitimatiebewijs zoals een ID-kaart.