• Trainerscursus door Jasper Kok

  Hé Jugglers,

  Op zondag 5 maart, 2 april en 16 april van 10:00-12:30 organiseert Jugglers een trainerscursus in de Deppenbroekhal! Voor iedereen die coach is bij Jugglers, ambitie heeft om coach te worden of gewoon eens wil kijken hoe het is. De cursus staat onder leiding van onze eigen topcoach Jasper Kok.

  Jasper coacht al 30 jaar. Velen zullen Jasper kennen van het huidige damesteam onder 14 van Jugglers. Als coach heeft hij mooie mijlpalen bereikt op jeugd eredivisie niveau en met de dames van Jugglers in de promotiedivisie.
  De eerste drie maanden van dit seizoen nam Kok de leiding van Heren 1 Jugglers tijdelijk op zich.

  Jasper Kok: "De cursus die wordt aangeboden bevat interessante stof die bruikbaar is voor iedere coach en iedereen die interesse heeft. Er wordt ingegaan op de fundamentals, hoe je doceert en hoe groepsdynamiek werkt. Waar sta je wanneer je de aanval traint? En hoe bouw je een training op?"

  Er zal onder meer ingaan op technische, tactische en motorische vaardigheden. Handig voor iedereen die wat wil met coachen, van jong tot oud. Ook als je nog geen ervaring hebt met basketbal!

  De cursus is kosteloos voor deelnemers en wordt door Jugglers aangeboden aan iedereen die geïnteresseerd is om meer inzicht te krijgen. 

  Goed om te weten: Later in het jaar organiseren we ook een officiële BT2 cursus in samenwerking met de bond. Voor de echte fanatiekelingen.

  Meld je hieronder aan!

 • Aanmelden Trainerscursus