• Kom jij ook basketballen in de u8?

  Wie zijn wij?
  Enschedese Basketbalvereniging The Jugglers is een gezellige basketbalvereniging in Enschede die al langer dan 50 jaar actief is op het niveau van top- en breedtesport. Jugglers is één van de grootste basketbalverenigingen in het oosten van het land met ruim 200 leden.

  Ons plan
  Aanstaand seizoen gaan we beginnen met de leeftijdsgroep u8, dit zijn kinderen van (5,) 6 en 7 jaar. Met de U8 gaan we naar Peanuts-toernooien. Eerder gingen alle spelers van deze leeftijd naar de inloopgroep bij Gera, dat kan nog steeds!

  Inloopgroep
  Dit is de trainersgroep voor de beginners. In deze groep leer je de basis van basketbal. Vanuit deze groep word je ingedeeld in een competitieteam. De inloopgroep is op een dinsdag of woensdag middag. Vanuit de inloopgroep doe je niet mee aan toernooien.

  Wat gaan we doen met de nieuwe U8?
  We initiëren met de U8 op zaterdagochtend een training. Samen met spelers en begeleiders staat plezier centraal we gaan kennis maken met de bal. Door heel veel leuke spelletjes te doen!
  We bezoeken een aantal toernooien in de vorm van het Peanuts-basketbal, een beweging die in de leeftijdscategorie U8 zorgt voor een ware mentaliteitsverandering en dat beginnende basketbalspelers meer spelplezier en succesbeleving brengt.

  Kom jij ook plezier maken? Meld je dan gelijk aan! Of mail info@jugglers.nl
  Heb je nog vragen?  Stel ze via het contactformulier.