• Vrijwilligers

 • Een groot aantal vrijwilligers ondersteunt onze club al door één of meerdere taken te vervullen. Zo kunnen we alle activiteiten en werkzaamheden uitvoeren. Een vereniging als Jugglers kan dan ook niet bestaan zonder vrijwilligers. 
  We maken met elkaar deze mooie club. We maken het mogelijk dat een groot aantal basketballers, met name kinderen, in staat stelt om deze prachtige sport te spelen.

  We vragen aan spelende leden en ouders/verzorgers van jeugdleden een tijdsinvestering van minstens 5 uur per seizoen. Bijvoorbeeld fluiten, scoren of een kantinedienst. We houden rekening met jouw sterke punten en begeleiden je zodat we ons samen kunnen inzetten. Samen zijn wij Jugglers!

  In deze oproep willen we een ieder vragen om een bijdrage te leveren. Hieronder vind je een aantal openstaande vacatures c.q. vrijwiliigerstaken. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met ons via info@jugglers.nl of gebruik het contactformulier. Heb je zelf iets in gedachten, maar staat het er niet tussen? Dan vragen we je ook om contact op te nemen.

  En we willen ieder willen uitnodigen om structureel bij te dragen aan onze vereniging, door zitting te nemen in een van onze commissies. Bekijk hier de commissies.

  Als je vrijwilliger wordt bij Jugglers vragen we je om het vrijwilligersverdrag te tekenen en je te houden aan de gedragscode. Ga hier naar Veilig Sportklimaat en Verkalring omtrent het gedrag

  Elk seizoen wordt afgesloten met een speciale vrijwilligersdag om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten!

 • Vrijwilligers gezocht

  Word ook vrijwilliger bij Jugglers
  Stuur een mail naar info@jugglers.nl met een korte motivatie.

  Samen zijn wij Jugglers!

 • Aantal gezocht uren per week soort
  5 2.5 Bardienst
  1 x Penningmeester (bestuurslid)
  1 x Voorzitter (bestuurslid)
  1 x Voorzitter Technische Commissie